Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος

      Κυριακή  5 Ιουλίου 2015

Οριστικά αποτελέσματα Πρωτοδικείου Άμφισσας

Σημαντική Σημείωση

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας είναι προσωρινά (ανεπίσημα), όπως ακριβώς τα δεχθήκαμε μέσω ΦΑΞ το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου.  Τα οριστικά και κατά νόμο επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται από το Πρωτοδικείο Άμφισσας (εκεί κατατίθενται οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια, όπου γίνονται και οι απαραίτητοι έλεγχοι εγκυρότητας όπως και η καταμέτρηση των ψήφων).

Προσωρινά αποτελέσματα Π.Ε. Φωκίδας

    Σύνολο Εκλογικών Τμημάτων:  128

ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι προσωρινά (ανεπίσημα).  Τα οριστικά και κατά νόμο επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται από το Πρωτοδικείο Άμφισσας.

Auto refresh   - Οι πίνακες αποτελεσμάτων ενημερώνονται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα

 

Αναλυτικά αποτελέσματα:

Επισκέψεις:

Σε αυτόν τον πίνακα μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος ανά εκλογικό τμήμα, ανά Δημοτική Ενότητα και ανά Δήμο. Επίσης διατίθενται γενικά και μερικά σύνολα αποτελεσμάτων

Ανακοινώσεις:

Σημαντική Σημείωση:

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι προσωρινά (ανεπίσημα).  Τα οριστικά και κατά νόμο επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται από το Πρωτοδικείο Άμφισσας (εκεί κατατίθενται οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια, όπου γίνονται και οι απαραίτητοι έλεγχοι όπως και η καταμέτρηση των ψήφων).

top